Gabriel Cotabiţă: „Am fost şi eu în locul copiilor respinşi“

Miercuri, 17 septembrie, George Zafiu şi Vlad Petreanu i-au avut invitaţi în matinalul “Deşteptarea”, de la Europa FM, pe Gabriel Cotabiţă şi Wilmark, juraţii emisiunii “KIDSing”, care se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D.

Wilmark si Gabriel CotabitaVedetele Kanal D au dat deşteptarea povestind despre show-ul “KIDSing”, difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Kanal D. Gabriel Cotabiţă, supranumit şi “lupul cel rău” de la “KIDSing”, a povestit că de-a lungul carierei a trecut prin momente nu tocmai plăcute, în care i s-au închis uşi.

“Am fost şi eu în locul copiilor respinşi; a fost foarte greu pentru că am întâlnit oameni care mi-au spus că piesa mea nu intră pe radio. . . Există oameni în lumea muzicală care o iau la modul personal, nu a fost cazul meu!”, a povestit artistul.

Juratul “KIDSing” a explicat că preferă să le spună copiilor adevărul decât să le întreţină o iluzie. “Încercam să găsim copilul care are datele necesare pentru a deveni o vedetă completă. Decât să minţi un copil în ceea ce priveşte posibilităţile lui artistice, este preferabil să îi menţii visul că există Moş Crăciun. De multe ori, copiii sunt pe scenă din cauza prelungirii insatisfacţiei din tinereţe a părinţilor”, a spus Gabriel Cotabiţă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here