Francisca a lansat, alături de F. Charm, videoclipul piesei „Drum de piatră“

Francisca şi F. Charm colaborează pentru prima dată şi lansează melodia „Drum de piatră“, compusă de Marius Dia, F. Charm, George (ex. Jorge) şi Erik şi produsă în studioul Panda Music.

francisca-feat-f-charm-drum-de-piatra

Piesa „Drum de piatră“ beneficiază şi de un videoclip regizat de Dan Petcan şi a filmat pe parcursul unei zile la marginea Bucureştiului.

„Iubirea şi ura sunt sentimente dificile, imposibil de controlat, în faţa cărora devenim fragili şi vulnerabili. Rătăcim, ne afundăm în temeri şi ajungem să fugim de propria poveste. Iubim şi fugim de suferinţă sau rămânem prizonieri cu răni adânci, demascaţi complet şi sfârşind în minciună. Piesa ‘Drum de piatră’ reprezintă realitatea multora, transpusă în versuri şi, totodată, o parte din mine“, a spus Francisca.

„Atât subiectul, cât şi întreg sentimentul pe care mi l-a trezit această piesă, de cum am ascultat-o, m-a făcut să răspund cu un ‘Da’ şi cu sufletul deschis la propunerea Franciscăi de a colabora. Sunt mulţumit pe deplin de rezultat, cred în ceea ce transmit piesa şi videoclipul, îmi trezesc sentimente, ceea ce este cel mai important atunci când se vorbeşte despre dragoste. Când termini de ascultat o piesă, trebuie să te înveţe ceva, motiv pentru care mă ghidez pe acelaşi motto care mă bântuie zilnic: ‘I make music for the hearts, not music for the charts’“, a încheiat F. Charm.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here