Loredana Groza, către Smiley şi Tudor Chirilă: „Sunteţi nişte tablagii“

Vinerea aceasta, de la 20:30, concurenții de la Vocea României vor duce bătălii epice în cea de-a treia rundă de confruntări! Tudor, Loredana, Smiley și Moga vor face alegeri inspirate, concurenții se vor sincroniza perfect și vor reuși să surprindă cu duete incredibile, iar printre melodiile pe care le vor interpreta se numără Demons, Let’s Marvin Gaye and get it on, Sweet child o’ Mine sau My immortal.

Antrenori Vocea RomanieiSăptămâna aceasta, vor continua discuțiile legate de căsătorie, însă în rândul concurenților de data asta. Unul dintre ei va spune referitor la colega sa măritată de curând: ”Cumva trebuie să fie un flirt între noi și să vedem după ce cântăm cum o să fie.”

Smiley îi va face o surpriză lui Tudor, care va genera un moment savuros și în care amândoi își vor dori să-l implice și pe Moga. În runda a treia de confruntări vom vedea dacă acesta va accepta provocarea colegilor săi și de ce va spune Smiley: ”Aș vrea să am o discuție privată cu Tudor, dacă se poate. Să ne sfătuim”, iar Lori: ”Îmi pare rău, sunteți niște tablagii.”

Antrenorii vor vedea că expresia „mâța blândă zgârie rău” este valabilă, iar Tudor va avea un rol dublu, va intra pentru câteva momente în pielea unui comentator de fotbal, doar că de data aceasta va comenta meciul vocilor și lupta aprigă dintre doi concurenți.

La finalul unuia dintre momentele prezentate pe scenă de către doi concurenți din echipa Loredana, recomandarea lui Moga pentru aceștia va fi Smiley, iar Tudor va spune: ”Cât de cool e Moga ăsta…”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here