Dani Oțil, declaraţie surprinzătoare la „X Factor“: „Mă însor“

Vinerea aceasta, o nouă rundă de audiții aduce pe scena „X Factor” personaje care mai de care mai cuceritoare. Este și cazul Cristinei, o frumoasă basarabeancă ce ajunge în show-ul de la Antena 1 cu un singur scop: acela de a arăta cât de bine cântă și de a găsi o cale de afirmare în acest domeniu.

Dani Otil X FactorPozitivă, energică și cu zâmbetul pe buze, Cristina îl cucerește din prima pe prezentatorul emisiunii, Dani Oțil, care imediat după interviul cu ea va spune: „Mă însor! Are tot ce îi trebuie.” La rândul lui, Răzvan Simion îl va avertiza că trebuie să aștepte verdictul juraților pentru a afla dacă focoasa brunetă va rămâne sau nu în show.

În aceeaşi ediţie, Lulu, pe numele ei Luiza Simona, își încearcă și ea norocul în concurs. Aceasta va povesti că nu se află la prima experiență „X Factor”, dar este pentru prima oară în fața juriului din România. Acum câțiva ani aceasta a mers la „X Factor” UK, acolo unde a stat față în față cu părintele acestui format, Simon Cowell.

„Ce ți-a spus Simon după ce ai cântat?”, e curios Brenciu să afle. „Mi-a dat un DA și mi-a spus că am ceva în voce”, a răspuns sigură pe ea concurenta.

X FactorÎn aceeași ediție, Jesus Christ Superstar urcă pe scena „X Factor”, iar acordurile muzicii semnate de Pink Floyd răsună din chitara unui concurent cu mari probleme de vedere, dar cu o imensă dragoste pentru muzică.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here