luni, iulie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIFrații Teodorescu și frații Munteanu au lansat videoclipul piesei „90-60-90“

Frații Teodorescu și frații Munteanu au lansat videoclipul piesei „90-60-90“

Liviu Teodorescu este asaltat de fete în videoclipul piesei „90-60-90“, o colaborare cu Matei, fratele lui, și cu frații Munteanu.

fratii teodorescu fratii munteanu 90 60 90

„Am luat cele mai nebune și la limita penibilului replici de agățat și le-am pus într-o piesă. Practic, am ironizat momentul ăla în care băieții ar face și ar spune orice numai să agațe ceva. «90-60-90» nu vorbește despre femei perfecte, ci despre complimente exagerate, spuse în cele mai proaste momente, doar ca să pleci cu cineva acasă“, a spus Liviu Teodorescu.

În videoclipul piesei apar mai multe vedete din România, printre care Alina Eremia, Raluka, Nicole Cherry și Sânziana Negru.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.