marți, iulie 16, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIPepe a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip, „Rămâne între noi“

Pepe a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip, „Rămâne între noi“

În plin sezon dedicat în totalitate iubirii şi ca un cadou pentru toţi cei îndrăgostiţi, Pepe lansează o nouă piesă, „Rămâne între noi“, pentru care artistul a filmat un videoclip absolut incendiar.

pepe ramane intre noi

„Rămâne între noi“ vobeşte despre iubirea pasională, fără nici un fel de limite şi frontiere, care poate îmbrăca în realitate foarte multe forme. Videoclipul nu ecranizează decât un aspect al problemei şi nici acela până la capăt, fiindcă multe lucruri ar trebui să rămână cel puţin nespuse pentru o intensitate crescută.

„Piesa nouă şi, de ce nu, şi videoclipul, este despre pasiune, acea pasiune ce izvorăşte din sentimentele intense ce apar atunci când ajungi să trăieşti o iubire ca niciodată pentru o femeie cât o sută. Orice altceva, chiar şi interpretările, ar trebui să rămână undeva acolo ascunse, secrete pentru un plus de savoare, de instensitate, de mister”, a spus Pepe.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.