GGirls, trupă formată din Inna, Antonia, Lariss şi Lori Ciobotaru, a lansat videoclipul piesei „Milk and honey“

Trupa de fete GGirls revine cu un nou single, care se numeşte „Milk and honey“. De data aceasta, din proiectul GGirls fac parte Inna, Antonia, Lori Ciobotaru şi Lariss, toate cele patru fiind artiste Global Records.

gg girls milk and honey videoclip

Piesa „Milk and honey“ a fost compusă şi produsă de Marco&Seba (Marcel Botezan şi Sebastian Barac), Breyan Isaac, Inna, Lariss şi David Ciente.

Videoclipul a fost filmat în Bucureşti, în regia lui Ionuţ Trandafir (Trandafilm) şi director de imagine Khaled Mokhtar.

„Mă bucur să lansăm cea de-a doua piesă GGirls. Ne-am distrat la filmările clipului ‘Milk and honey’. Am cele mai cool colege“, a spus Inna, care a fost completată de Antonia: „Îmi place foarte mult proiectul GGirls. Abia aştept să auziţi ‘Milk and honey’“.

„Este prima mea colaborare cu GGirls, m-am distrat cu fetele la filmare, a fost o super atmosferă şi sperăm să vă distraţi şi voi alături de noi“, a adăugat Lariss, în timp ce Lori Ciobotaru a spus că „GGirls mereu e pe good vibe, optimism, distracţie. ‘Milk and honey’ mi-a plăcut de când am fost să o înregistrăm în studio şi mă bucur să vă prezentăm un nou single“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here