FOTO Primele imagini din cel de-al treilea sezon „Fear the walking dead“ au fost făcute publice

AMC a dezvăluit primele imagini ale celui de-al treilea sezon al serialului „Fear the Walking Dead“, extrem de așteptat de fanii din întreaga lume!

fear the walking dead 2017 sezon 3 (1)

În al treilea sezon, personajele se vor reuni la frontiera violentă și vibrantă dintre SUA și Mexic. Granițele se șterg în apropierea sfârșitului lumii, iar personajele nu trebuie doar să încerce să reclădească societatea, ci și propriile familii.

Madison (Kim Dickens) s-a reunit cu Travis (Cliff Curtis), partenerul ei din apocalipsă, însă Alicia (Alycia Debnam- Carey) a fost distrusă de moartea lui Andres.

fear the walking dead 2017 sezon 3 (2)

Fiul lui Madison se află la doar câteva mile depărtare de mama sa, iar prima acțiune a lui Nick (Frank Dillane) în calitate de lider a pus-o pe Luciana (Danay Garcia) într-o ambuscadă a unui grup militar american. Cei doi au reușit să scape de moarte, dar Nick a renunțat la sentimentul de imortalitate.

Revenindu-și moral și fizic, Strand (Colman Domingo) a pus ochii pe exploatarea monedei noii lumi, iar Ofeliei (Mercedes Mason) aflate în captivitate, i se vor testa abilitățile de supraviețuire și va vedea dacă va putea mobiliza sălbăticia tatălui său.

fear the walking dead 2017 sezon 3 (3)

„Fear the Walking Dead” revine în această vară cu 16 noi episoade ale celui de-al treilea sezon. Fanii vor avea ocazia să urmărească sezoanele anterioare în timpul maratoanelor Fear din weekendurile lunii mai, doar la AMC.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here