Ghetto Gang a lansat videoclipul piesei „Porsche Cayenne”- invitat special Connect-R

baietii de la ghetto gang
baietii de la ghetto gang

Lansare specială la jumate de lună august pentru băieții care vin pentru a doua oară direct din cartierul Ferentari. Membrii trupei Ghetto Gang, adică Toto, Imre și Belea, cei trei tineri pasionați de muzică au intrat în viață cu dreptul și lansează un nou proiect Hood Famous (Rappin’on și Sprint) și anume noua piesă semnată de ei trei.

După ce au lansat „Trei ciori” iată că acum a venit rândul piesei „Porsche Cayenne”, melodie la care muzica e făcută de Connect-R și  Imre iar textul de Ghetto Gang adică Imre, Belea și Toto. Impreuna  au filmat și un videoclip interesant, regizat de Cristi Român, în care apare că invitat special Connect-R. Videoclipul nu numai că prezintă imagini din cartierul celor trei dar îi arătă pe soliști printre blocurile gri sau printre mașini virtuale scumpe îmbrăcăți fie la patru ace sau în ținute sport.

Ați aflat deja că cei trei puști sunt prieteni foarte buni și au început să facă treaba după ce Toto l-a cunoscut pe Connect R atunci când a participat la emisiunea concurs „Next Star”.

ghetto gang si connect-r
ghetto gang si connect-r

Băieții sunt foarte muncitori și își doresc să rupă piață muzicală cu piesele lor pe care le vor lansa în următoarea perioada. „Suntem muncitori și ne place să facem muzică. Avem planuri multe și sperăm să le punem în aplicare. Muncim cu drag și spor că visele noastre să devină realitate și nu sunt doar vorbe. Puțini știu că și noi am apărut în videoclipul piesei Rita, așa că și Connect R apare în ale noaste”, ne-au spus cei trei băieți pe numele lor adevărate Toto – Horvad Ilie Gabriel, Belea aka Marin George Antonio și Imre Alin Florentin. Nu va rămâne decât să vedeți videoclipul și să ne spuneți părerile voastre despre acesta și dacă v-a plăcut.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here