In timp ce filma un videoclip in Dubai, Syarela a fost ceruta in casatorie de un barbat seducator

syarela
syarela

Syarela, pe numele adevărat Valentina Visarion Mingopol, solistă și actriță a descoperit iubirea in plina pandemie. Pentru că tânăra s-ar părea că și-a descoperit iubirea tocmai în Dubai, unde a fost în urmă cu câteva săptămâni pentru a filma un videoclip la piesă “I believe”, în colaboare cu naistul Costel Enache.

“Eram într-un mall din Dubai, filmăm pentru noul meu videoclip și la un moment dat mi-a căzut telefonul pe jos și s-a spart. De nicăieri a apărut un tânăr care s-a prezentat și mi-a spus că vrea să-i fiu nevastă.

syarela-si-viitorul-sot
syarela-si-viitorul-sot

Am aflat că face parte dintr-o familie nobilă dar nu i-am dat un răspuns, deși mi-a plăcut de el și am rămas în contact pe rețelele de socializare. Încă nu știu ce se va întâmplă. Ramane de văzut, momentan îmi trăiesc telenovelă online”, a spus solista.

Dacă la început ea nu voia să-l arate pe iubitul ei prietenilor virtuali și fanilor, iată că s-a răzgândit și a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu bărbatul. Vom află curând dacă solista s-a mutat sau nu la el sau va face naveta către el, însă va vom anunță cum evoluează telenovelă mai ales că solistă trebuie să lanseze noul videoclip la care a filmat atunci când și-a întâlnit jumătatea.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here