duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIGlorya a lansat melodia „Casi, Casi“

Glorya a lansat melodia „Casi, Casi“

După megahitul lui Nicole Cherry, „Memories“, casa de producţie Tommo Production lansează „Casi, Casi“, noua melodie a artistei Glorya.

glorya casi casi melodie

Piesa artistei este deja difuzată la Radio ZU, Glorya fiind cunoscută peste hotare, acolo unde a avut zeci de concerte, însă acum cântăreaţa s-a decis să ia cu asalt şi piaţa muzicală din România.

„Am lucrat la melodia ‘Casi, Casi’ alături de echipa Tommo Production şi am reuşit să scoatem la lumină un produs pe care-l adorăm. Este o piesă de suflet, pentru care ne-am pus tot ce avem mai bun, din punct de vedere compoziţional. În curand vom filma şi videoclipul acestui single, unul cu totul şi cu totul diferit de ceea ce vedeţi acum pe micile ecrane“, a spus Glorya.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.