luni, iulie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIGojira, Planet H şi Robin au lansat videoclipul piesei „Regele verii“

Gojira, Planet H şi Robin au lansat videoclipul piesei „Regele verii“

Casa de discuri Roton anunţă începerea colaborării cu artiştii Gojira şi Planet H, iar primul pas făcut împreună este lansarea piesei “Regele verii”, ale cărei versuri sunt interpretate în timbrul unic al lui Robin Proca.

gojira planet h robin videoclip regele verii

Cu un videoclip filmat în tonuri reci, “Regele verii” are un impact vizual puternic şi ne vorbeşte despre nostalgia verii, un anotimp pe care îl aşteptăm cu toţii şi care, din păcate, întârzie să apară.

“Statutul de rege e cea mai mare iluzie, e profund ironic. Fiecare e rege la el acasă, totul ţine de nomenclatură. Eu, de exemplu, sunt Prinţul Ţăndăreiului, chiar am avut porecla de Prinţul de pe Gârla Veche”, a explicat Gojira.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.