Jorge va susține un show inedit de transformări live la Cinema Patria

George Papagheorghe, artistul cunoscut publicului drept Jorge, va susține în data de 6 martie, la Cinema Patria, un inedit spectacol, intitulat “Undercover LIVE Show”, în care va include o serie de transformări spectaculoase, în stilul celor pentru care a fost lăudat și premiat timp de trei sezoane ale emisiunii “Te cunosc de Undeva”, de la Antena 1.

JorgeJorge aduce la Cinema Patria magia spectacolului LIVE și un show-concept fără precedent în România, punând în scenă un concert memorabil alături de noul său band. Pe parcursul a 90 de minute publicul va trăi emoțiile unui show de Hollywood, în cadrul căruia Jorge va dovedi o abilitate excepțională de a se transforma în staruri iconice ale muzicii internaționale.

Renumit în urma prestațiilor sale impecabile din show-ul „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, Jorge le va aduce la Cinema Patria pe marile staruri care au scris istoria muzicii în ultima jumătate de secol, adorate de miliarde de oameni de pe întreg mapamondul.

Pe 6 martie, artistul va oferi publicului un spectacol complex, cu transformări de look incredibile, în timp record, proiecții video, lumini orbitoare, artificii, confetti, efecte speciale și invitați speciali din showbiz.

Biletele, cu prețuri de 60 lei (categoria II), 80 lei (categoria I) și 95 lei (categoria VIP) sunt disponibile în rețeaua Vreau Bilet, la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din B-dul Octavian Goga nr. 24, bl. M62, sc. 1, et. 1, ap. 1, (interfon 50, sector 3, Arte International – Libraria Eminescu), EuroGSM – Bucuresti Unirii (Unirea Shopping Center – aripa centrală, lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM – Bucuresti Lujerului (în incinta Hypermarketului Cora Lujerului), și online pe www.vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here