Trupa Bond concertează pentru prima dată în România

Trupa BOND, cel mai exploziv şi bine vândut cvartet de coarde din lume, vine pentru prima dată în România, la invitaţia vreaubilet.ro, pe 25 iunie, la Sala Palatului.

Trupa BONDCu peste 4 milioane de albume vândute în toată lumea, trupa formată din 4 dive sexy, absolvente ale celor mai cunoscute şi exigente academii de muzică din lume, vor aduce în România cel mai fascinant, atrăgător şi nonconformist mix între muzica clasică, latino, folk, jazz, pop şi electro.

Supranumită de presa britanică la debutul lor din 2010 “Spice Girls a muzicii clasice”, trupa Bond a devenit rapid un fenomen muzical cu milioane de albume vândute, un concept de sound electric unic şi un show live imprevizibil şi exploziv cotat la cele mai înalte standarde şi considerat de critici drept “un spectacol de divertisment de neegalat căruia nu-i poate rezista nimeni”.

Cele patru dive sexy, absolvente de şcoli înalte de muzică, Tania Davis (vioară), Eos Chater (vioară), Elspeth Hanson (violă) and Gay-Yee Westerhoff (violoncel), au rescris şi aruncat în aer conceptul de muzică clasică câştigând 56 de discuri de platină şi 15 discuri de aur în 60 de ţări cu interpretările electrice cu inserţii synthetic-pop ale muzicii clasice.

Fetele despre care s-a spus că au “exorcizat” viorile sau că au transformat Vivaldi şi Beethoven “într-o muzică glamour cu mult gloss”, au stârnit infinite controverse încă de la albumul lor de debut, “Born”, care a fost retras din topul de muzică clasică din Marea Britanie, pentru că “sună prea pop”, urmând ca imediat după aceea să fie numărul 1 în topurile din 21 de ţări ale lumii. Au electrizat publicul într-un concert la Royal Albert-Hall care s-a tranformat într-un DVD de succes, au cântat la gale de deschidere de olimpiade şi evenimente sportive, l-au însoţit pe Andre Rieu şi Orchestra Johann Strauss la concertul de la Viena, au cântat la inaugurarea clădirii din Cairo a celebrei arhitecte Zaha Hadid, pe Wall Street, în Beijing şi în zeci de locaţii de renume din lume.
Cu 4 albume de studio, 2 compilaţii, 2 DVD-uri, sute de spectacole incendiare şi zeci de single-uri şi de reinterpretări unice în stil synthetic-pop ale unor lucrări cA©lA¨bre, trupa Bond a creat istorie în întreaga lume având concerte, apariţii tv şi în presă pe tot mapamondul.

Trupa Bond a apărut şi a semnat părţi din coloana sonoră a unor filme celebre şi a reinterpretat într-o manieră unică de un succes răsunător piese precum Jai Ho, coloana sonoră a filmului “Vagabondul milionar”, “Miserlou” din Pulp Fiction sau hituri ale celebrilor Rolling Stones, Lady Gaga sau The Verve. Fetele din trupă s-au remarcat şi prin susţinerea multor demersuri caritabile în întreaga lume.

Biletele la concertul incendiar al trupei BOND se găsesc pe www.vreaubilet.ro , la standul de bilete VreauBilet.ro din Unirea Shopping Center şi la Sala Palatului.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here