Ianna Novac: „Toată sarcina mea a fost marcată de momente paranormale“

Au trecut aproape doi ani de când a devenit mamă, dar Ianna Novac nu va uita prea curând cele nouă luni în care şi-a purtat în pântece fetiţa. Atât sarcina vedetei, cât şi naşterea celei mici au fost marcate de „fenomene paranormale”, bioenergo- terapeutul Lidia Fecioru fiind cea care a „văzut” totul până în cel mai mic detaliu.

Ianna Erika Lidia

„Toată sarcina mea a fost marcată de momente paranormale. Îmi amintesc perfect ziua în care am fost la Lidia Fecioru la cabinet şi îi povesteam despre nişte planuri de carieră pe care le aveam. Se uita la mine şi mi-a spus doar atât: ‘până la sfârşitul anului vei rămâne însărcinată, ai să vezi’. Iniţial nu am crezut-o şi nici nu m-am mai gândit la asta, dar, când Tavi (nr.soţul Iannei) mi-a spus dintr-o dată că vrea un copil, mi-am amintit brusc. Atunci am înţeles că asta e”, a povestit vedeta.

Atunci când predicţia Lidiei Fecioru s-a adeverit, soprana s-a întors în cabinetul acesteia, pentru a-i împărtăşi bucuria ei. Nu mică i-a fost mirarea atunci când terapeuta a privit-o fix în ochi şi i-a descris fetiţa până în cele mai mici amănunte. I-a spus, de asemenea, şi ziua în care o va aduce pe lume. Şi nu a greşit deloc!

„Am rămas fără cuvinte. Eu nici măcar nu făcusem analizele, m-am dus la dânsa după ce testul de acasă mi-a arătat că voi deveni mamă, iar ea mi-a spus exact cum va arăta bebeluşul. ‘Vei avea fetiţă, va fi blondă cu ochii verzi’, nu am să uit niciodată cuvintele astea. M-a marcat”, a mărturisit Ianna.

Micuţa Erika Maria, care a venit pe lume pe 22 iunie 2013, pare desprinsă din descrierea pe care bioenergo-terapeutul o făcea în urmă cu doi ani. Şi, pentru că atât de bine a „văzut-o”, Lidia Fecioru a fost aleasă să o boteze pe fiica sopranei.

„Cine altcineva putea fi mai potrivit să îi fie părinte spiritual, dacă nu omul care a văzut-o din prima clipă? Nu am stat deloc pe gânduri atunci când am ales-o pe Lidia Fecioru ca naşă, căci ea a ştiut că Erika se va naşte de pe vremea când eu nici nu mă gândeam că voi deveni mamă vreodată. La un moment dat mi-a spus cu exactitate şi ziua când va veni pe lume”, a povestit cântăreaţa.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here