Gojira şi Planet H au lansat, alături de B.U.G. Mafia, melodia „#MMDJ“

După aproape trei ani de la lansarea celui mai recent material discografic, B.U.G. Mafia sunt cooptaţi de Gojira şi Planet H pe cel mai nou single al lor „#MMDJ“. Un moment istoric, atât pentru zona de muzică electronică, cât şi pentru cea de hip-hop.

Gojira, Planet H si B.U.G. Mafia“Piesa a luat naştere la Cluj, în studioul lui Paul. El mi-a arătat o schiţă de piesă şi a zis într-o doară “Ce tare ar fi să fie B.U.G. Mafia pe ea!” . Este o colaborare care ne onorează şi pe care ne-o şi dorim de multă vreme. În rest, piesa vorbeşte de la sine!”, a spus Gojira.

“Când instrumentalul a început să prindă contur, am realizat că e probabil cea mai reuşită piesă la care am lucrat sau, cel puţin, are potenţialul de a deveni. Nu mi-a trecut prin cap că B.U.G. Mafia ar fi de acord să colaboreze pe o piesă de dubstep, dar, într-un final, am zis: ce se poate întâmpla dacă întrebăm, nu? Spre surprinderea mea, nu numai că au acceptat, dar ei ştiau exact ce este şi cu ce se mănâncă dubstep-ul. Acuma că piesa e gata, pot să spun doar că a ieşit EXACT aşa cum îmi imaginam eu că va suna! Şi sună perfect!”, a spus Planet H.

“Întotdeauna am fost interesaţi în a lucra cu artişti care nu fac hip-hop pentru că din astfel de colaborări ies piese care complementează perfect catalogul nostru. Faptul că am fost invitaţi să colaborăm cu unul din vârfurile muzicii electronice din România a fost o oportunitate pe care nu o puteam rata şi rezultatul vorbeşte de la sine. Sperăm că fanii ambelor entităţi vor aprecia piesa şi că aceasta va rămâne un punct de referinţă pentru ei.”, au spus cei de la B.U.G. Mafia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here