luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRIYanni a lansat albumul „Inspirato“, realizat în colaborare cu Placido Domingo

Yanni a lansat albumul „Inspirato“, realizat în colaborare cu Placido Domingo

Compozitorul de renume internaţional Yanni, care va concerta în data de 30 mai la Sala Palatului din Capitală, a câştigat cu minunatele sale melodii instrumentale peste 40 de discuri de platină şi aur în urma vânzărilor uriaşe înregistrate în întreaga lume. Acum, popularitatea sa pare să depăşească tot mai multe frontiere.

Yanni

Artistul a avut nevoie de patru ani pentru a finaliza acest album şi 30 de ani de inspiraţie pentru a crea această muzică universală.

Pentru realizarea noului său album „Inspirato” ce va fi lansat de Sony Music pe 29 aprilie 2014, Yanni a colaborat cu legendarul superstar de operă Placido Domingo dar şi cu celebrul producător Ric Wake (a lucrat cu voci precum Whitney Houston, Mariah Carey, Jeniffer Lopez sau Marc Anthony), creând un line-up special, alcătuit din cei mai apreciaţi cântăreţi. Compoziţiile sale atemporale au fost transformate prin adăugarea de versuri ce descriu poveştile de iubire din viaţa marelui artist .

„Acest album este despre toate iubirile din viaţa mea! Nu pierde credinţa în umanitate şi în capacitatea noastră incredibilă de a depăşi aproape orice. Este vorba, de asemenea, despre imaginaţie, creativitate, dragoste, bunătate, compasiune, integritate, părinţi, ţară, pace, unitate şi credinţă şi încredere în viitorul nostru. Totul este posibil.” a€“ semnează Yanni.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.