Goodbye to Gravity a lansat videoclipul piesei „Heed the call“, în memoria victimelor din Colectiv

La aproximativ un an de zile de la tragedia din clubul Colectiv, piesa „Heed the call“, a formaţiei Goodbye to Gravity, beneficiază de un videoclip realizat în memoria zecilor de persoane care şi-au pierdut viaţa.

goodbye-to-gravity-heed-the-call

Odată cu lansarea, pe pagina de Facebook a formaţiei Goodbye to Gravity a fost postat şi un mesaj:

„La aproape un an de la ultima postare de pe această pagină, revenim cu cel mai greu mesaj pe care l-am scris vreodată.

Pe vremea aceasta, în 2015, formația Goodbye to Gravity se pregătea să lanseze noul disc, intitulat ‘Mantras of War’.

Trupa avea foarte multe planuri: să scoată cele mai ambițioase videoclipuri din carieră, să ofere concerte excepționale și să plece într-un lung turneu național, urmat de primul turneu european. Cel mai mult conta muzica, iar băieții voiau ca aceasta să ajungă la cât mai multă lume.

În noaptea de 30 octombrie, însă, speranța s-a transformat în scrum. Aproape tot ce fusese pregătit atunci pentru fani s-a pierdut. Dragostea pentru muzică pe care o împărtășeau cei cinci artiști a fost redusă la tăcere.

Nu vom mai putea niciodată să ne așezam în primul rând la concertele lor, pentru a ne bucura de piesele puternice, încărcate cu semnificație. Ce putem să facem, însă, este să nu uităm forța copleșitoare a creației trupei.

Este din nou octombrie, un an mai târziu… Încă îi mai plângem pe cei pe care i-am pierdut și ne amintim de ei și de ceea ce au lăsat în urmă.

‘Heed the Call’ este o piesă care trebuia să aibă o altă poveste. Videoclipul a fost inițial filmat pentru a scoate în evidență energia pură care alimenta concertele formației, precum și devotamentul pe care cei cinci muzicieni îl arătau artei lor.

Acum, atât melodia, cât și clipul au o însemnătate mai adâncă: ne amintesc de moștenirea nemuritoare a trupei și ne arată că Goodbye to Gravity va fi mereu cu noi, în sufletele noastre.

Vom continua să onorăm amintirea trupei prin viitoare demersuri pe care le veți putea urmări accesând această pagină, care va fi actualizată cu noi informații.

Până atunci, vă invităm să vizionați videoclipul de mai jos, realizat în amintirea lui Alex, Mihai, Vlad și Bogdan, precum și a tuturor celor pe care i-am pierdut. Gândurile noastre se îndreaptă către Andrei, care luptă în continuare pentru sănătatea sa prin intervenții chirurgicale și proceduri de recuperare“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here