Loredana Groza şi Deepcentral au lansat melodia „Unde eşti“

După ce au cucerit topurile alături de Delia, băieţii de la Deepcentral colaborează cu Loredana Groza pentru melodia „Unde eşti?“, o piesă de dragoste ce pune în discuţie felul în care iubirea este apreciată doar în momentul în care a fost pierdută.

loredana-groza-deepcentral-unde-esti

Piesa produsa şi compusă în studioul HitCentral se bucură de un mesaj puternic, în care se regăsesc foarte multe persoane. Versurile, despre iubirile nostalgice şi felul în care acestea ne poartă pe cărări doar de ele ştiute, ne fac să căutăm în interiorul nostru răspunsul despre dragostea adevărată.

„Mă bucur să vă anunţ lansarea noului single ‘Unde eşti’ în colaborare cu Deepcentral. Este un cântec despre dragoste, care vorbeşte despre faptul că obişnuim să descoperim valoarea iubirii, fericirea, abia după ce am pierdut-o“, a spus Loredana Groza.

„’Unde eşti’ este o piesă despre dragoste şi despre toate drumurile prin care încercăm să ajungem la sufletul pereche. Dragostea este cu siguranţă muza care ne inspiră cel mai des în piesele noastre şi asta pentru că este un subiect infinit. Am primit multe mesaje despre o nouă piesă şi ne bucurăm să ajungem la sufletele voastre cu această colaborare“, au spus băieţii de la Deepcentral.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here