Gotti şi Fabio Niţă au lansat piesa „Din vina ta“

Un rapper şi un solist de muzică dance s-au decis în urmă cu câteva luni să colabreze şi aşa s-a născut piesa „Din vina ta“. Fabio Niţă şi Gotti s-au cunoscut prin intermediul reţelei de socializare Facebook, s-au împrietenit şi s-a născut melodia.

gotti fabio nita din vina ta

„Textul l-am scris împreună, refrenul l-a făcut Fabio, iar eu am făcut orchestraţia şi linia melodică. Melodia a fost inspirată din toate relaţiile prin care am trecut eu şi alţii ca mine. Am căutat amândoi ca în această piesă să se regăsească cât mai multe persoane. Eu am mai avut şi alte colaborări, însă această este prima importantă, mai ales că am semnat şi cu o casă de producţie, moment pe care îl aşteptam de ceva vreme”, a povestit Gotti.

„Am primit propunerea de a face o piesă împreună, însă noi mai colaborasem pentru o melodie dedicată lui Andrei Stoica, un campion Local Kombat. Acum a venit momentul să lansăm piesa aceasta. El mă văzuse la o emisiune TV, când am spus că o să caut un rapper pentru o viitoare colabrare. Astfel mi-a scris pe Facebook”, a spus şi Fabio Niţă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here