FOTO Nicole Cherry şi Nicoleta Nuca, printre vedetele care au vizionat în avanpremieră filmul „Frumoasa şi Bestia“

O poveste veche de când lumea i-a fermecat pe cei peste 600 de invitaţi care au vizionat, în avanpremieră specială, adaptarea live-action impresionantă a clasicului film de animaţie Disney „Frumoasa şi Bestia“.

Cele două vizionări au avut loc la Cinema City din AFI Cotroceni, atât în sala T IMAX (varianta subtitrată), cât şi într-o sală standard (varianta dublată), iar la eveniment au luat parte jurnalişti, bloggeri, parteneri şi vedete precum Nico, Nicole Cherry, Nicoleta Nucă, Giulia Anghelescu, Andrei Leonte, Ami, Ştefan Stan, Doru Todoruţ, GeØrge, Irina Baianţ.

Mesajul puternic al poveştii, acela că frumuseţea vine întotdeauna din interior, datează din secolul al XVIII-lea, când a fost publicată în Franţa prima versiune a basmului, „La Belle et la Bête,” de Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve.

Însă „Frumoasa şi Bestia” reprezintă una dintre poveştile clasice Disney, filmul de anul acesta având la bază versiunea animată din 1991, care a devenit, la acel moment, primul film de animaţie din istoria cinematografiei care a fost nominalizat la Oscar la categoria Cel mai bun Film.

Anul acesta, magia şi emoţia sunt completate de o tehnologie desăvârşită, readucând la viaţă povestea şi personajele pe care publicul le ştie şi le iubeşte într-un regal cinematografic strălucitor, cu atât mai spectaculos în IMAX, filmul fiind special formatat şi prezentat şi în acest format, oferindu-le spectatorilor cu 26% mai mult din poveste, decât cea vizibilă pe un ecran standard.

Noul filmul oferă o privire mai amănunţită în viaţa Prinţului înainte de a deveni Bestie, arătând ce l-a transformat într-un om care merita să fie blestemat. De asemenea, ne prezintă şi povestea din viaţa lui Belle înainte de a merge la castel şi a se întâlni cu Bestia, ceea ce ajută la înţelegerea asemănării dintre cei doi şi la lucrurile care au dus la ceea ce sunt ei astăzi.

Filmul „Frumoasa şi Bestia“ a avut premiera pe 17 martie 2017, fiind disponibil în format 3D (subtitrat şi dublat) şi IMAX 3D (subtitrat) şi 4X 3D (subtitrat şi dublat).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here