Guess Who a lansat videoclipul melodiei „Cucubau“

Guess Who a lansat recent videoclipul melodiei „Cucubau“, piesă ce reprezintă cel de-al doilea single extras de pe viitorul album al artistului, care urmează să fie lansat în primăvara anului viitor.

guess who cucubau

Instrumentalul a fost realizat de Mitză, Grasu XXL și Guess Who pe structura unui demo trimis de Qishta la Okapi Sound. De mixaj s-a ocupat Grasu XXL la Okapi Sound Studio, iar de masterizare Chris Gehringer la Sterling Sound.

Filmările clipului „Cucubau“ s-au desfășurat pe parcursul a aproximativ 18 ore, iar regizor a fost Spike (Evil Twin Studio). Locația aleasă pentru filmările clipului face parte dintre clădirile monument ale Bucureștiului, și anume Casa Vernescu, situată pe Calea Victoriei.

În videoclip apar diferite personaje care conturează starea piesei, în finalul clipului fiind prezenți și Grasu XXL, Maximilian, Spike, Mitză și Tranda.

Melodia „Cucubau“ este lansată după „Onoare“, al cărei videoclip, prezentat în luna decembrie, a adunat mai mult de 6.000.000 de vizualizări pe YouTube. Guess Who a primit, în cadrul ediției din acest an a Media Music Awards, premiul „Best Hip-Hop“ pentru cel mai mare număr de difuzări radio și TV.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here