Cristina Vasiu a intrat în lumea desenelor animate

După ce a lansat, alături de Mika Moupondo, videoclipul melodiei „Nu mă uita“, Cristina Vasiu și-a redescoperit pasiunea pentru desenele animate.

cristina vasiu cenusareasa disney

Artista, care este una dintre cele mai sexy apariții din industria muzicală românească, nu mai este doar spectator al desenelor animate, ci a fost cooptată pentru a da glas unor personaje din lumea Disney.

Pasiunea pentru actorie și firea copilăroasă au ajutat-o pe Cristina să interpreteze într-o manieră originală și creativă rolurile unor personaje animate, cunoscute atât de cei mici, cât și de cei mari.

„Lumea desenelor animate este o lume magică, ce mi-a ghidat pașii încă din copilărie și nu încetează să mă atragă. M-au sunat cei de la Disney și mi-au propus să fiu vocea personajului Cenușăreasa și am acceptat fără să stau pe gânduri. Plăcut impresionați de vocea mea, mi-au cerut să interpretez și melodia de pe fundal. Era ceva nou pentru mine, dar totodată destul de familiar pentru că în discuțiile cu mama mea eram de fiecare dată un personaj animat. În plus, îmi doresc să fac masterul în actorie“, a spus Cristina Vasiu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here