vineri, iulie 19, 2024
AcasăȘTIRICristina Vasiu a intrat în lumea desenelor animate

Cristina Vasiu a intrat în lumea desenelor animate

După ce a lansat, alături de Mika Moupondo, videoclipul melodiei „Nu mă uita“, Cristina Vasiu și-a redescoperit pasiunea pentru desenele animate.

cristina vasiu cenusareasa disney

Artista, care este una dintre cele mai sexy apariții din industria muzicală românească, nu mai este doar spectator al desenelor animate, ci a fost cooptată pentru a da glas unor personaje din lumea Disney.

Pasiunea pentru actorie și firea copilăroasă au ajutat-o pe Cristina să interpreteze într-o manieră originală și creativă rolurile unor personaje animate, cunoscute atât de cei mici, cât și de cei mari.

„Lumea desenelor animate este o lume magică, ce mi-a ghidat pașii încă din copilărie și nu încetează să mă atragă. M-au sunat cei de la Disney și mi-au propus să fiu vocea personajului Cenușăreasa și am acceptat fără să stau pe gânduri. Plăcut impresionați de vocea mea, mi-au cerut să interpretez și melodia de pe fundal. Era ceva nou pentru mine, dar totodată destul de familiar pentru că în discuțiile cu mama mea eram de fiecare dată un personaj animat. În plus, îmi doresc să fac masterul în actorie“, a spus Cristina Vasiu.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.