vineri, iulie 19, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIHolograf a prezentat teaser-ul clipului „Roua dimineţii“

Holograf a prezentat teaser-ul clipului „Roua dimineţii“

Formaţia Holograf a filmat, la sfârşitul lunii august, videoclipul piesei „Roua dimineţii“, iar acum a prezentat teaser-ul clipului.

Dan Bittman Holograf Roua diminetii

Regia videoclipului a fost semnată de George Petroşel, fiul lui Edi Petroşel, aceasta fiind prima astfel de colaborare între George şi Holograf.

„Noi am mai colaborat cu George la diverse şedinţe foto sau mici alte filmări, dar niciodată până acum pentru un clip şi ne bucurăm foarte mult că am putut face acest lucru“, a spus Mugurel Vrabete.

Piesa „Roua dimineţii“ este coloana sonoră a filmului „Ultimul zburător“, regizat de Ovidiu Georgescu, motiv pentru care videoclipul conţine şi secvenţe din peliculă.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.