miercuri, iulie 24, 2024
AcasăȘTIRIFOTO Giulia, vacanţă de cinci stele în Mykonos

FOTO Giulia, vacanţă de cinci stele în Mykonos

Giulia şi-a făcut bagajele şi, însoţită de câţiva prieteni, a plecat într-o scurtă vacanţă în frumoasa insulă grecească Mykonos.

giulia mykonos

Artista a stat aproape o săptămână la cel mai luxos hotel de pe malul mării, unde s-a bucurat de tot răsfăţul cuvenit. Giulia s-a bronzat în fiecare zi pe altă plajă şi asta pentru că şi-a dorit să vizitze cât mai mult. Mămică a unei fetiţe de un an şi 4 luni, Giulia a afişat pe plajă o formă de invidiat şi un abdomen plat.

giulia mykonos

„Îmi place Grecia foarte mult, iar în Mykonos am fost pentru prima dată abia acum. Mi-a plăcut foarte mult insula, peisajele sunt absolut superbe, iar nispul şi apa sunt de vis“, a spus Giulia.

giulia mykonos

Cântăreaţa a stat şase zile plecată în Grecia, dintre care cinci zile în Mykonos şi una în Creta, unde s-a bucurat de mâncărurile tradiţionale greceşti.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.