Human a lansat videoclipul melodiei „Connected“

Aşa cum ne-a obişnuit la primul single, lansat în două variante (limba engleză şi limba română), proiectul Human lansează acum şi varianta în limba engleză a celui de-al doilea single, “Inimi Sincronizate”.

Human ConnectedPiesa “Connected” a fost compusă de aceeaşi echipă de producători care au compus şi primele piese şi nu s-au întâlnit până acum. Videoclipul este regizat de SAN şi a fost filmat pe litoralul Mării Negre.

“Să-ţi sincronizezi inima cu cei pe care-i iubeşti, e ideal! O piesă cu o identitate puternică, pe care o voi putea asculta şi peste ani. A fost prima piesă care a fost compusă într-o manieră mai neobişnuită, înregistrarea vocii s-a făcut doar pe un beat fără armonie, după care am căutat acorduri la pian să se potrivească cu linia, ulterior a venit şi solo-ul pe care l-am înregistrat din prima, l-am lăsat natural şi fără efecte”, declară Human.

Fără filtre, piesa “Connected” este transpunerea sentimentelor celor mai pure, oneste, pe o linie melodică inedită, iar toată povestea are loc într-un spaţiu idilic.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here