George (ex. Jorge) le-a inclus pe Beyonce şi Rihanna în show-urile lui live

E bărbat dar arată bine şi este extrem de sexy atunci când se îmbracă în femeie. În plus, cântă şi dansează ca Beyonce şi are nişte picioare mult mai frumoase decât celebra artistă!

George BeyonceEste vorba despre nimeni altul decât George, un împătimit al transformarilor în cadrul show-ului “Te cunosc de undeva”. El le imită pe Beyonce şi Rihanna aproape la perfecţie şi pentru că a fost destul de apreciat de către public pe scena de la ‘Te cunosc de undeva” a decis că este momentul să includă pe bune aceste “picanterii” în cadrul cântărilor pe care le are peste tot în ţară. Şi cum este şi foarte carismatic, ofertele nu au încetat să apară! Astfel, George a introdus în cadrul cântărilor sale cu trupa, la concerte, şi câteva transformări de zile mari, ceea ce îl face să ofere un show unic de acest gen în România.

Zilele trecute, George (fostul Jorge) a făcut spectacol total la o nuntă unde a fost invitat să cânte. Rând pe rând, spre deliciul invitaţilor, pe scenă s-au perindat Beyonce, Elvis şi Freddie Mercury, iar artistul era, de fapt, unul singur: George.

“Este un show unic în România. Transformările fac parte acum din show-ul meu. Sunt foarte fericit de reacţiile oamenilor. A fost foarte greu cu logistica la început dar acum totul merge strună. Pe lângă melodiile mele şi cover-urile pe care le cânt cu bandul meu live, am ales să fac şi momente de transformări. Oamenii sunt în delir mai ales la Beyonce! Recunosc că la început mi-a fost un pic teamă de reacţia publicului dar după câteva reprezentaţii mă simt împlinit cu un astfel de show”, spune George.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here