Un mall din Bucureşti le-a pregătit vizitatorilor concerte live de jazz pentru serile de vară

AFI Palace Cotroceni întâmpină sezonul de vară cu concerte de jazz live în zona teraselor de la ieșirea Far. Concertele vor avea loc în fiecare săptămână, începând cu luna iunie, în zilele de joi, vineri și sâmbătă de la orele 19.00 la 21.00.

AFI Palace Cotroceni“În perioada verii, ne dorim să le oferim clienților noștri un cadru plăcut și relaxant, în care să se desprindă pentru câteva momente de rutina zilnică. De aceea, îi așteptăm la terasele din AFI Palace Cotroceni, unde vor avea ocazia să asculte live muzică jazz și să se bucure de băuturi răcoritoare, în compania celor dragi.” a declarat Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.

Prin parteneriatul cu UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România, în cadrul stagiunii estivale din AFI Palace Cotroceni vor concerta unii dintre cei mai apreciați tineri interpreți de jazz din România, dar și grupuri ce s-au remarcat la festivalurile și concursurile importante dedicate acestui gen muzical.

Bourbon Jazz Unit, New Landscapes, Alexandru Arcuș Trio și Cristi Horia & Flores (When violin meets guitar) sunt doar câteva nume ce vor fi prezente în cadrul serilor tematice. Prin acest proiect, organizatorii își doresc să promoveze muzica jazz într-un cadru cât mai extins și să împărtășească vizitatorilor centrului comercial o parte din tainele genului muzical.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here