Iana a lansat, alături de Alessandra, videoclipul melodiei „Aja Mara“

La trei luni după ce au lansat piesa care a strâns mai mult de trei milioane de vizualizări pe YouTube, fiind adesea caracterizată drept una ce crează uşor stări de dependenţă, a venit timpul unui videoclip la fel de molipsitor.

Iana si Alessandra - Aja Mara“Aja Mara” este piesa de debut a Ianei care este acompaniată de superba Alessandra, o artistă deja cunoscută şi peste hotarele ţării.

 

Pentru Alessandra este a patra piesă din carieră, precum şi a doua colaborare. Ea s-a bucurat de succes încă de la debut graţie pieselor “Eres Mi Vida” şi “Khalia” care au străbătut şi depăşit graniţele ţării.

Despre videoclip, Iana declară: “Am avut mari emoţii pentru că este primul meu clip din carieră, însă Alessandra împreună cu restul echipei m-au încurajat şi cred că am reuşit să transform emoţiile într-o vibraţie pozitivă care sper să treacă dincolo de ecrane”.

Alessandra vrea să transmită fanilor : “Sper din suflet ca pasiunea pe care am pus-o în această piesă alături de Iana să se simtă şi în videoclip. Îmi doream de mult un clip realizat în studio şi cred că ceea ce a ieşit va propulsa piesa şi mai sus”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here