VIDEO Universal Music lansează, pe 2 septembrie, „Freddie Mercury: Messenger Of The Gods – The Singles“

Freddie Mercury a fost un om cu un talent colosal. Piesele pe care le-a scris pentru şi alături de Queen au umplut stadioane în întreaga lume şi au scris istorie, dar Freddie a pornit şi într-o călătorie solo, în care a ajuns peste tot, de la cluburile din Munchen şi New York, la marile săli de operă din lume.

Freddie MercuryEl a fost showman-ul suprem însă şi-a ţinut viaţa privată departe de ochii curioşi din media, un rockstar care a iubit muzica disco, muzica clasică şi baletul. A fost un spirit neliniştit, un cameleon în adevăratul sens al cuvântului care s-a desfăţat în propriile contradicţii.

Toate laturile diferite ale acestui emblematic muzician pot fi găsite pe Freddie Mercury: Messenger Of The Gods-The Singles. Lansat prin Mercury Records, setul aduce laolaltă toate cele 13 single-urile solo lansate în format colored vinyl.

De la single-ul de debut I Can Hear Music, lansat sub numele Larry Lurex, la piesele din anii ’80 cu influenţe disco şi până la colaborarile cu legendara cântăreaţă de operă Montserrat Caballé, inclusiv faimoasa Barcelona, acest set este o călătorie prin cariera unui artist cu un talent unic.

Freddie Mercury: Messenger Of The Gods-The Singles va fi lansat de Mercury/Universal Music pe 2 septembrie ca box set format din 13 viniluri colorate de 7”, ce include un booklet cu fotografii, din care o parte nu au fost publicate până acum. Materialul va fi disponibil şi ca un dublu CD cu un booklet de 20 de pagini.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here