Melodia „The violin song“ a cucerit întreaga lume

Grecia, Turcia, Bulgaria, Rusia, Polonia, România sunt printre ţările în care piesa “The Violin Song”, lansată în colaborare cu Osaka şi Brianna, cucereşte publicul şi topurile muzicale cu beatul inedit.

MonoirMonoir este într-un turneu de promovare, iar prima dintre ţările în care va ajunge este Bulgaria, unde a fost invitat la cele mai importante posturi radio şi TV, precum City Radio & TV, The Voice Radio & TV, Radio Vitosha, Bulgaria ON AIR, Radio NRJ etc. Mai mult, piesa “The Violin Song” este şi pe primele poziţii în topul Shazam din ţările menţionate.

“The Violin Song este ca un vis devenit realitate. E mai mult decât o melodie, este un manifest ce accentuează mixul cultural; muzica din diverse teritoirii: Bulgaria, România şi Irlanda, un joint venture între mai multe teme muzicale. Îmi doresc ca prin această piesă să aduc bucurie în sufletele oamenilor, să nu existe bariere, iar muzica să fie singurul lucru care contează”, a declarat Monoir.

În plus, “The Violin Song” este deja licenţiată în ţări precum Germania, Elveţia, Austria, Polonia, Portugalia, Cipru, Slovenia, Croaţia, Israel etc.

O coproducţie Cat Music şi Thrace Music, single-ul “The Violin Song” este compus de către Cristian Tarcea, Iuga Diana-Cosmina, Osaka, Brianna şi foloseşte un sample dintr-o piesă folclorică a compozitorul bulgar Nikolay Kaufman. Videoclipul este regizat de către Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan şi a fost filmat pe parcursul unei zile pe malul bulgăresc al Mării Negre.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here