luni, iulie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIInna a lansat, alături de Eric Turner, videoclipul melodiei „Bop Bop“

Inna a lansat, alături de Eric Turner, videoclipul melodiei „Bop Bop“

Inna lansează piesa „Bop Bop“, o colaborare cu Eric Turner, artist cunoscut în România datorită hitului „Written in the Stars”, în colaborare cu Tinie Tempah.

inna videoclip bop bop

„Bop Bop“ are un sound diferit faţă de piesele cu care Inna şi-a obişnuit fanii, este spectaculoasă şi surprinzătoare, lucru confirmat de vedetele din România care au ascultat piesa în premieră în cadrul proiectului „First Listen with the Stars”.

„Inna este o fată cool, cu un vibe bun, ne-am înţeles bine de la început, s-au legat lucrurile frumos, iar piesa a ieşit tare. Sunt onorat să colaborez cu Inna, este un artist cu care îmi face plăcere să fiu în studio”, a afirmat Eric Turner.

„’Bop Bop’ mi-a plăcut de la primul play, de când era doar o idee pe care mi-a arătat-o Eric în studio. Mi s-a părut că e altceva, e o piesă veselă, nebună şi energică şi sper să o ascultaţi cu plăcere”, a spus Inna.

Piesa este compusă de Marcel Botezan, Sebastian Barac, Eric Turner şi Thomas Troelsen, iar videoclipul a fost filmat în Bucureşti, pornind de la ideea Innei, care şi-a dorit un videoclip foarte fashion şi fresh. Regizorii clipului sunt John Perez, Dimitri Caceaune şi David Gal, iar DoP George Dăscălescu.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.