Inna a lansat, alături de Yandel, videoclipul melodiei „In your eyes“

Inna a lansat miercuri videoclipul celei mai noi melodii a ei, „In your eyes“, care este o colaborare cu rapperul Yandel.

inna in your eyes

Artista și-a dorit să le facă un cadou celor 10 milioane de fani de pe Facebook care s-au alăturat paginii ei, dar și fanilor din întreaga lume, odată cu ziua ei de naștere.

De altfel, fanii din Guadalajara au fost cei care au văzut în premieră videoclipul, marți seară, în cadrul concertului susținut de Inna în fața a 16.000 de oameni, un show sold out, cu o atmosferă incredibilă. Videoclipul a fost regizat de Barna Namethi, iar DoP a fost John Perez, care a lucrat cu artiști precum Rihanna, Jay-Z, Alicia Keys, Lady Gaga, Beyonce, Coldplay, Eminem și Kanye West.

Filmările videoclipului au avut loc la finalul lunii august în București, cu Inna, și la începutul lui septembrie în Miami, cu Yandel.

“Am vrut să fac un videoclip simplu, dar de multe ori să faci ceva simplu și curat e poate cel mai greu lucru. Mi-am dorit asta pentru că e o melodie despre atracția care apare în cele mai simple momente, de dans, de țopăială, de fericire, când toate inhibițiile dispar și cumva reușim să ne asumăm că ne vrem și ne dorim între noi mereu. Mi s-a părut că acest mood e ilustrat cel mai bine de neoane, așa că am pornit într-o joacă de a învălui totul în glow-ul neoenelor. Colaboarea cu Inna a fost excelentă, ne-am înțeles din prima, iar când mi-a dat ca referința filmul “Spring Breakers” și trupa Die Antwoord, m-a cucerit cu totul”, a spus Barna Namethi.

Melodia „In your eyes“ este inclusă pe cel de-al treilea album al Innei, “Party Never Ends”, însă odată cu acest videoclip, artista vine cu o surpriză pentru fanii ei: o colaborare cu Yandel, rapper portorican, parte din duo-ul Wisin y Yandel, câștigători ai Latin Grammy Awards. De asemenea, sunt cunoscuți pentru featuring-uri importante cu artiști precum Jennifer Lopez, Enrique Iglesias, Nelly Furtado, Akon, Chris Brown, Ricky Martin, 50 cent și Gloria Estefan.

“Mă bucur să împărtășesc cu fanii mei din întreaga lume videoclipul piesei ‘In Your Eyes’ exact când pagina mea de Facebook a ajuns la 10 milioane de fani, astăzi, de ziua mea. Le mulțumesc pentru susținerea și iubirea lor. Este un videoclip la care am muncit mult cu toții și vreau să le mulțumesc lui Barna și echipei lui, lui John Perez și colegilor mei de la Global Records. De asemenea, colaborarea cu Yandel este încă un vis împlinit și nu am cuvinte să spun cât sunt de fericită”, a afirmat INNA.

‘In Your Eyes’ este compusă de Ina Wroldsen, compozitoare cu care Inna a mai lucrat la “J’Adore” și “Light Up” (piese incluse pe albumul ‘Party Never Ends’), iar Steve Mac este producătorul, cu rezultate impresionante în Marea Britanie (23 de piese number one) și milioane de albume vândute în întreaga lume.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here