Moment emoționant la „Te cunosc de undeva“: Maria Buză se transformă în Edith Piaf

Pe 19 octombrie, de la ora 20.30, Maria Buză se transformă în Edith Piaf și realizează unul dintre cele mai emoționante și frumoase momente care au existat vreodată la “Te cunosc de undeva”! Ea interpretează “Je ne regrette rien”, unul dintre cântecele reprezentative ale marii cântărețe franceze.

Maria_Edith

“Eu nu o să pot să cânt melodia asta, pentru că îmi vine într-una să plâng”, a avertizat Maria, la antrenamentele vocale de dinaintea show-ului. Dar a cântat-o, sugrumată de plans, și dând naștere, astfel, unui moment absolut copleșitor. La final, juriul și prezentatorii erau cu ochii în lacrimi. Iar Maria plângea de-a binelea. . „Nu știu dacă am cântat atât de bine, pentru că n-am putut să mă abțin. Iar plânsul te sugrumă”, a mărturisit ea, la aplauze.

“Sunt făcută knock-out, pentru că asta e piesa mea preferată! Este unul dintre cele mai frumoase momente ale tuturor sezoanelor <Te cunosc de undeva>”, a reușit să rostească Ozana Barabancea, membră a juriului, vizibil emoționată. Remarcabila interpretare l-a făcut pe Andrei Aradits să spună, înainte s-o îmbrățișeze, doar: “Mulțumesc frumos! Mai mult de 12 puncte n-am cum să-ți dau, ăsta este plafonul maxim, din păcate!”.

Interpretarea unei piese din repertoriul marii cântărețe franceze Edith Piaf a fost o premieră absolută pentru Maria Buză, artista mărturisind că nu a îndrăznit niciodată să cânte o melodie a acesteia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here