Inna a lansat videoclipul piesei „Iguana“

INNA lansează „Iguana”, primul single de pe albumul “YO”, compus integral de artistă și produs de David Ciente. „Iguana” are un sound nou, diferit, exotic, cu un mesaj pozitiv, de empowerment, așa cum a fost și piesa anterioară “RA”.

Videoclipul piesei „Iguana” a fost regizat și filmat de NGM Creative (Bogdan Păun regizor și Alexandru Mureșan – DoP), producție video Loops Production.

„„Iguana” este o piesă puternică, cu un mesaj de empowerment, la fel ca “RA” despre o fată îndrăgostită care este geloasă, suferă din iubire, dar care în cele din urmă, învață să continue să se bucure de viață fără el”, spune INNA.

INNA a lucrat intens în ultimii doi ani pentru a compune acest album “YO” în spaniolă. Prima piesă lansată de pe acest album “RA” are peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube, o piesă despre cum să ieși dintr-o relație toxică și să câștigi încredere în propriile puteri.

Albumul “YO” este lansat cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith. “YO” include 11 piese, fiecare spune povestea unui alt personaj, unei alte stări pe care INNA simte că le-a trait în altă viață.

Piesele se numesc “RA”, “Contigo”, “Iguana”, “Si, Mama”, “Sin Ti”, “Locura”, “Fuego”, “Tu Manera”, “La Vida”, “Gitana”, “Te Vas”. Pentru fiecare dintre ele, artista a filmat câte un videoclip cu NGM Creative (Bogdan Păun – regizor și Alex Mureșan – DoP), producție video Loops Production.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here