JO şi Cabron au lansat videoclipul melodiei „Cu inima”

JO încheie anul cu o super colaborare şi lansează “Cu inima”, alături de Cabron. Cel mai nou single al celor doi artişti este o frumoasă piesă de dragoste, care o să ajungă direct la sufletele fanilor.

Jo feat. Cabron - Cu inima

“‘Cu inima’ este o piesă sensibilă care păstrează cumva esenţa pe care am promovat-o dintotdeauna şi prin care am ajuns la inima publicului meu. Este una dintre piesele mele de suflet lansate anul acesta şi sper să fie pe placul celor care ascultă piese de dragoste. Iubirea va avea întotdeauna un impact asupra celor care ştiu să o simtă şi să o trăiască”, a completat JO.

Artista şi-a dorit să lanseze o piesă alături de Cabron, aşadar colaborarea cu artistul a venit la iniţiativa lui JO: “Mi-am dorit foarte mult să fac piesa aceasta alături de Cabron. Am luat legătura cu el, i-am propus să lucrăm împreună, iar piesa i-a plăcut de la prima ascultare!”.

Pentru că single-ul “Cu inima” să fie aşa cum şi-a dorit, JO a lucrat cu Şerban Cazan, Lucian Nagy, Juno, Seredinschi,Vizi Imbre, Florin Boka şi Ana Stancu în studiourile Hahaha Production, iar clipul a fost realizat de Iura Luncaşu. “Au durat mult atât pregătirile pentru clip, cât şi filmările, încât cred cu tărie că va avea succes. În timpul filmărilor pentru clipul piesei «Cu inima» a fost greu, s-a lăsat cu ploaie cu apa rece, răceală a doua zi, dar sper să merite. Eu sunt foarte mulţumită de rezultat”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here