Ioana Ignat a lansat, alături de chitaristul Tudor Monroe, piesa „Lacrima“

În timp ce Ioana Ignat se bucură de succesul celor mai recente colaborări cu Edward Sanda pentru „În palma ta“ şi cu Shift pentru „Dor de noi“, artista îşi surprinde fanii cu poate cea mai sensibilă piesă lansată în ultimul timp, „Lacrima“, o colaborare cu Tudor Monroe, producător şi chitarist.

Cu un titlu care spune multe, piesa „Lacrima“ a fost compusă de Ioana Ignat şi Cornel Ursache şi a fost produsă de Tudor Monroe în studiourile GreenEye Music.

„Lacrima este tabloul sufletului desenat pe pânza emoţiilor, iar de cele mai multe ori ele sunt cuvintele pe care inima nu le poate rosti. Lacrimile înseamnă durere, fericire, dezamăgire, dor, neputinţă, disperare. Iar, pe scurt, eliberare a emoţiilor şi sentimentelor. Sper ca această piesă să vină ca o eliberare a tuturor celor care nu au găsit încă puterea să-şi exprime sentimentele“, a spus Ioana Ignat.

1 COMENTARIU

  1. :)) ce se mai pisiceste asta cand canta! exemple din afara pai sunt nu ma refer la nicki minaj cardi b dua lipa ci la astea rita ora sau chiar bebe rexha asta mai are putin si o da pe porno!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here