Nicoleta Nucă a lansat videoclipul melodiei „N-am pierdut nimic“

„Mă reprezintă mesajele de girl empowerment”, recunoaște Nicoleta Nucă, artista care a lansat de curând piesa „N-am pierdut nimic”. Clipul completează perfect ideea noului single și o surprinde pe Nicoleta în ipostaze sexy, provocatoare și foarte sigură pe ea.

„M-a sunat într-o zi Marius Moga și mi-a zis că are o piesă super tare pentru mine, despre care el crede că mi se potrivește mănușă. Am ascultat piesa și mi-a picat cu tronc din prima clipă. Am înregistrat primul demo, Marius Mirică a lucrat apoi la o producție mai fresh și în altă seară m-a sunat iar Marius Moga și m-a chemat la studio să înregistrez vocile finale. Am stat în studio până la 4 dimineața făcând brainstorming despre cum am putea face piesa din ce în ce mai bună. Uite așa a luat naștere varianta pe care o auziți acum”, declară Nicoleta Nucă.

Piesa, produsă de Marius Moga, Marian Moldoveanu la DeMoga Music, alături de Marius Mirică (producție adițională) a fost compusă de Marius Moga, Marian Moldoveanu, Marius Mirică, Robert Toma și Bogdan Todor. Versurile sunt scrise de Marius Moga și Bogdan Todor, iar responsabil de mix & master este Marius Mirică. „N-am pierdut nimic” a fost produsă în studiourile DeMoga Music și Narcotic Creation. Producția video: Loops Production.

„N-am pierdut nimic” marchează o schimbare în stilul cunoscut al Nicoletei Nucă: „E o piesă diferită de ceea ce așteaptă de la mine fanii și urmăritorii mei. E o piesă cu un mesaj #girlpower, pozitivă, dinamică, funny și plină de viață. Cred că mi se potrivește atât pe voce, cât și pe personalitate, pentru că îmi face o plăcere enormă să o cânt”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here