Ioana Ignat a lansat, alături de Damian Drăghici, prima melodie din carieră, „Dor de iarnă“

Ioana Ignat, frumoasa şi talentata finalistă de la „Vocea României“, demonstrează că îşi doreşte să devină una dintre cele mai cunoscute voci din România şi, la doar o lună de zile dupp încheierea concucursului de la Pro TV, lansează prima ei compoziţie proprie, intitulată „Dor de iarnă“.

ioana-ignat-dor-de-iarna-damian-draghici

„Iarna este un anotimp încărcat de melancolie, care mă îndeamnă să scriu piese de dor. Totul a pornit de la instrumentalul acestei melodii, a cărui temă de pian mi-a plăcut din prima clipă şi care m-a inspirat. Compoziţia a curs de la sine şi în două ore aveam piesa aproape gata“, a spus Ioana Ignat.

Pentru a da intensitate melodiei, Ioana Ignat a colaborat cu Damian Drăghici, care a completat starea de melancolie desprinsă din versuri prin sensibilitatea vocii.

Ioana Ignat a lucrat la muzică şi versuri, iar piesa a fost produsă de Mirela Ursache şi a fost cântată cu instrumente live de Gabriel Drăgan, la tobe, Alex Gavril, la chitară, şi Mirela Ursache, la pian. „Dor de iarnă“ este o coproducţie Universal Music şi Green Eye Music.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here