FOTO Adrian Sînă a luat cu asalt pârtiile din Austria

Adrian Sînă, cel mai prolific producător muzical al anului 2016, cu peste 250 de milioane de vizualizări pe YouTube pentru producţiile lansate sub cupola studioului Akcent Music şi piese de top 10 pe toate radiourile româneşti, a luat cu asalt staţiuniile de schi din Austria, într-o binemeritată vacanţă.

adrian-sina-anca-serea-austriaÎnsoţit de soţia sa Anca Serea şi de cei patru copii, Adrian Sînă, un împătimit al sportului şi în special al schiului, a plecat într-un adevărat tur de forţă prin mai multe staţiuni din Austria, după ce la finalul anului trecut, în vacanţa de Crăciun, a încercat şi zăpada din ţară, de la Predeal.

adrian-sina-partie-schi-austria„Vacanţa din ianuarie a devenit o adevărată tradiţie pentru noi, pentru că este perioada din an în care nu sunt concerte, iar copii sunt în vacanţă. Copii sunt destul de mari acum, încât apreciază frumuseţea peisajelor, muzeele sau experienţele culinare. În plus, sunt pasionaţi de sporturile de iarnă, iar nouă ne plac vacanţele active, în care îmbinăm momentele de relaxare cu cele de activitate: vizităm muzee, parcuri de distracţie, magazine de muzică, oraşe noi, mergem pe pârtie… Noah este la primele lecţii de schi şi este o bucurie să-l vezi cum se străduieşte să se ţină în beţe. Şi este şi foarte haios! După o astfel de vacanţă de două săptămâni ne încărcăm bateriile pentru întregul an“, a spus Adrian Sînă.

adrian-sina-schi-austria

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here