Irina Rimeș a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip, „Bolnavi amândoi“

Irina Rimeș, artist și compozitor, lansează un nou videoclip de pe albumul „Despre el“. Noul single, „Bolnavi amândoi“, continuă povestea albumului ce este deja disponibil în format digital și urmează să fie lansat în format fizic în luna noiembrie.

irina rimes bolnavi amandoi

Albumul „Despre el“ reprezintă o poveste inspirată din trăirile, sentimentele și emoțiile Irinei și conține zece piese, dintre care doar șase lansate, urmând ca pe celelalte patru să le prezinte în curând. Pentru acestea, Irina Rimeș a colaborat cu Andi Bănică, Alex Cotoi, Costin Bodea, Zagga și Cătălin Tamazlicaru, masteringul fiind realizat de Sergiu Musteață.

Albumul „Despre el“, o coproducție Quantum Music și Global Records, a fost lansat în București printr-un concert-interviu, un concept unic în România, și i-a adus în același loc pe apropiații Irinei, familie, oameni din industrie și artiști precum Raluka, Inna, Alina Eremia, Adda și Ami.

Cu doar o zi înainte de lansarea primului album din carieră, artista a dezvăluit în cadrul unui super eveniment filmul albumului. Astfel, cinci piese de pe album se conturează într-o poveste emoționantă. Filmul albumului a fost regizat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan, după un concept pentru care au lucrat împreună cu Irina Rimeș și cu Alex Ifimov.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here