Irina Rimeş a lansat videoclipul melodiei „Octombrie roşu“

Irina Rimeş continuă povestea albumului “Despre el” şi lansează o nouă piesă împreună cu videoclip. “Octombrie roşu” este a patra piesă pe care Irina a lansat-o în cadrul poveştii ce se regăseşte atât pe album cât şi în filmul “Despre el”.

Irina Rimes“Octombrie roşu este ultima piesă scrisă de pe acest album, chiar dacă nu este ultima de pe album. Am făcut “Octombrie roşu” când am simţit că s-a terminat un capitol important din viaţa mea. “Despre el” începe cu “Iubirea noastră mută” şi se termină cu “Octombrie roşu”, a spus Irina.

Scrisă şi compusă de Irina Rimeş, “Octombrie roşu” descrie printr-o metaforă încărcată de emoţie şi sensibilitate regretul şi în acelaşi timp curajul apărute în urma unei despărţiri.

Albumul “Despre el”, reprezintă o poveste inspirată din trăirile, sentimentele şi emoţiile Irinei, conţine zece piese, dintre care doar şase lansate, urmând ca pe celelalte patru să le lanseze în curând. Pentru acestea, Irina Rimeş a colaborat cu Andi Bănică, Alex Cotoi, Costin Bodea, Zagga şi Cătălin Tamazlicaru, masteringul fiind realizat de Sergiu Musteaţă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here