What’s Up şi Ruby au lansat videoclipul melodiei „A mea“

După ce au cucerit topurile cu “Nu pune la suflet” şi varianta în spaniolă a piesei “La tine”, What’s Up şi Ruby colaborează din nou. Cei doi artişti au lansat într-un decor de poveste piesa şi clipul “A mea”. Single-ul este compus integral de What’s Up, iar videoclipul este regizat de Ionuţ Trandafir şi produs de Radu Selaru.

What's Up si Ruby“#amea este, poate, cea mai personală piesă de până acum. Şi nu se putea să nu fie împreună cu sora mea, Ruby, alături de care sunt la bine şi la rău de ani buni. Suntem doi copii în suflet şi sper ca această piesă să ne poarte noroc ca şi până acum. Îi mulţumesc Bunului Dumnezeu pentru că după atâţia ani încă mai fac muzică cu plăcere şi le mulţumesc fanilor mei pentru că încă mă susţin, iar fără ei munca mea ar fi în zadar”, declară What’s Up.

Clipul redă în imagini o iubire pierdută, iar cei doi artişti sunt protagoniştii. What’s Up, prizonier al iubirii obsesive pe care i-o poartă lui Ruby, este “prins” într-o casă veche ce stă să se prăbuşească, însă frumoasa artistă îl tachinează din exteriorul casei şi îl urmăreşte ca o fantasmă.

“Whatzy + Ruby = Love. Pornind de la premiza asta, orice facem împreună ne împlineşte pe amândoi. Fiecare colaborare a noastră este specială şi aşa va fi mereu întrucât noi suntem mai mult decât prieteni, suntem ca fraţii, ne cunoaştem şi bucuriile şi momentele triste, iar asta ajută şi în muzica noastră. #amea este continuarea unei colaborări care a început în urmă cu câţiva ani şi de care veţi auzi constant!”, adaugă Ruby.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here