Irina Rimes şi The Motans au lansat videoclipul melodiei „Cel mai bun DJ“

Irina Rimes, una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească, lansează noul ei single, „Cel mai bun DJ”, alături de The Motans. Colaborarea dintre cei doi artiști de peste Prut este una pe care fanii lor au așteptat-o mult timp, aceștia exprimându-și în nenumărate rânduri dorința de a-i auzi cântând împreună.

Deși sunt la prima colaborare muzicală, Irina și Denis (The Motans) s-au întâlnit de foarte multe ori în studio și au compus nenumărate single-uri pentru alți artiști. Colaborarea Irinei cu The Motans a venit firesc și îmbină perfect stilurile muzicale prin care cei doi artiști au cucerit topurile din România.

„Eu și Denis ne știm de foarte mult timp și avem o chimie extraordinară când vine vorba de compus și cântat. Ne înțelegem perfect în studio și abia așteptam să lansez această colaborare”, a spus Irina Rimes.

„În sfârșit… Prima noastră colaborare cu Irina. Este întotdeauna o plăcere deosebită să lucrez cu acest om, care pe parcursul timpului mi-a devenit unul din cei mai buni prieteni din România. Sper din suflet ca piesa să dea încă puțină culoare acestei veri”, a adăugat Denis Roabeș, care la începutul acestui an a lansat primul său album, „My Gorgeous Drama Queens”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here