Brianna ocupă locul 1 în topul difuzărilor cu piesa „Lost In Istanbul” by Monoir

Conform platformei de monitorizare Media Forest, Brianna ocupă primul loc în topul difuzărilor la radio cu piesa “Lost in Istanbul”, produsă de Monoir! Videoclipul piesei “Lost în Istanbul”, regizat chiar de către hitmaker-ul Monoir şi filmat în metropola turcească, Istanbul, a adunat peste 29 milioane de vizualizări pe YouTube în doar patru luni de la lansare.

Brianna“Lost în Istanbul” este rezultatul colaborării dintre talentatul producător şi Brianna, Laurenţiu Duţă, Daria Comanescu şi Iarina Comănescu, care au lucrat la text.

“Mă bucur foarte mult că publicul din România apreciază această piesă şi că după toată munca depusă, visele chiar devin realitate. Mulţumesc producătorului meu care a avut încredere în mine şi a făcut ca totul să fie posibil şi nu în ultimul rând ascultătorilor”, a declarat Brianna.

Bianca Niţă, cunoscută sub numele de Brianna, este o tânără artistă descoperită de producătorul Cristian Tarcea (Monoir), pe când avea doar 14 ani, în timpul unui concurs de muzică pe care l-a şi câştigat. Din 2014, Brianna a devenit unul dintre artiştii Thrace Music, iar cariera artistei a luat avânt odată cu succesul primului ei single,”All I Need”. Piesa a devenit hit în Turcia, unde s-a menţinut pe locul 1 timp de peste 4 luni pe toate radiourile şi pe Shazam.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here