Jazzy Jo a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Îmi caut bărbatul“

Emoție, sensibilitate, sinceritate și pasiune. Sunt cuvintele care descriu perfect „Îmi caut bărbatul”, cea mai nouă piesă semnată Jazzy Jo, o prezență aparte pe piața muzicală din România.

jazzy jo imi caut barbatul videoclip

„’Îmi caut bărbatul’ este cea mai sinceră și directă piesă a mea, despre iubirea vieții mele, a trezirii mele la realitate și acceptarea dorințelor negate atâta vreme. Este un manifest pentru abandonarea totală în emoțiile pe care le trăim și bucuria cu care ar trebui să experimentăm ce ne oferă Providența. Cea mai mare avere a omului este timpul. Așa că să oferim sufletului timpul necesar să trăiască, să lăsăm așteptările și să ne bucurăm de călătorie”, a spus Jazzy Jo.

Piesa este compusă și produsă în studiourile HaHaHa Production și lansată în coproducție cu Cat Music. Linia melodică le aparține lui Șerban Cazan, Vlad Popescu și Jazzy Jo, iar versurile sunt scrise de Jazzy Jo și Theea Miculescu.

„Îmi caut bărbatul” este piesa principală de pe coloana sonoră a celui mai de succes film românesc din 2016, „Sefie 69“, regizat de Cristina Iacob. Cristina este cea care semnează scenariul şi regia pentru videoclipul celui mai recent single Jazzy Jo.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here