Andra nu va susține doar unul, ci trei concerte la Sala Palatului. Spectacolele au loc pe 24, 25 și 26 februarie

Andra demonstrează încă o dată că este unul din cei mai iubiți artiști din România. Spectacolul „Iubirea schimbă tot“ va fi susținut timp de trei zile, pe 24, 25 și 26 februarie!

andra show sala palatului 2017

Este o premieră ca un artist să aibă primul spectacol de o asemenea anvergură pentru atâtea zile. Însă Andra este, de fapt, artista recordurilor. Cu o carieră de 16 ani, ea reușește an de an performanțe de neegalat, iar acum pregăteste cel mai complex show ținut vreodată pe scena Sălii Palatului.

„Trei zile: vineri, sâmbătă, duminică! Va fi Weekendul Andra, un maraton muzical pentru mine și echipa mea. Suntem pregătiți 100%! Va fi una din cele mai frumoase experiențe din viața noastră! Weekendul Andra este cea mai bună veste de anul acesta pentru mine. Sunt bucuroasă că fanii mei vor să vadă ce le-am pregătit și sunt convinsă că nu vor fi dezamăgiți. Va fi un spectacol complex pe care nu îl vor uita“, a spus Andra.

Show-ul live „Iubirea schimbă tot“ va dura două ore și jumătate și va fi plin de surprize plăcute, cu invitați speciali, costume și schimbări de decor.
Biletele au preţuri între 70 şi 250 lei, iar copiii între 3 și 14 ani au parte de o reducere de preț de 20%.

„Sunt mândră că spectacolul meu este așteptat de public. Primesc zeci de mesaje zilnic! Am fost copleșită când am aflat că s-au vândut deja aproape toate biletele de la primele două zile de concert anunțate și le mulțumesc tuturor celor care și-au cumpărat bilete din timp. Este un vot de încredere foarte important, mai ales pentru că e prima oară când pun în scenă un astfel de show. Împreună cu echipa mea am decis că trebuie să susținem spectacolul încă o zi, pentru că nu vrem să dezamăgim pe nimeni. Așadar, ne vedem la Sala Palatului pe 24, 25 si pe 26 februarie“, a încheiat îndrăgita artistă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here