duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIJazzy Jo a lansat videoclipul melodiei „A night in Bucharest“

Jazzy Jo a lansat videoclipul melodiei „A night in Bucharest“

Jazzy Jo ne invită să cunoaștem un București de vis în noul ei videoclip, realizat pentru piesa „A night in Bucharest”.

jazzy jo videoclip a night in bucharest

Jazzy Jo ne conduce printr-un București romantic, ce vibrează în ritmul oamenilor săi, un București festiv, ce cucerește printr-un amestec bogat de energie și culoare.

Fie că este vorba despre o stradă luminată numai de câteva felinare, fie că este vorba de centrul somptuos al orașului sau de o cofetărie cochetă, așezată la marginea unui bulevard larg și învolburat, Bucureștiul văzut prin ochii artistei este de-a dreptul încântător.

„A night in Bucharest“ este o piesă jazz, care respectă formula clasică a acestui gen muzical. Lansarea unui astfel de material reprezintă o premieră pentru HaHaHa Production, dar și o noutate pentru scena mainstream a muzicii românești din ultimii ani.

„Cred că mesajul piesei, genul muzical abordat și imaginile din clip se îmbină perfect. Jazzul înseamnă armonie, melodicitate, spontaneitate și naturalețe, iar Bucureștiul nostru iubit îi seamănă pentru că este și el la rândul lui vibrant, cuceritor și plin de culoare“, declară Jazzy Jo.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.