JerryCo şi Proconsul au lansat videoclipul melodiei „Aşa trec anii“

JerryCo şi Proconsul au lansat videoclipul piesei “Aşa trec anii”, un single care va rămâne pentru totdeauna în sufletele fanilor.

JerryCoCu un mesaj motivaţional, dar uşor melancolic, single-ul “Aşa trec anii” este compus de către Gabriel Huiban, JerryCo şi Bodo, solistul trupei Proconsul. Surpriza single-ului “Aşa trec anii” sunt versurile unei strofe din poezia “Glossa”, a lui Mihai Eminescu. Versurile lui Mihai Eminescu se integrează perfect în atmosferă şi în mesajul piesei, iar fuziunea inedită dintre hip-hop şi rock este marcată de interpretarea inegalabilă a lui Bodo şi cea a lui JerryCo.

“Videoclipul a fost filmat în Bucureşti pe parcursul a trei zile şi urmăreşte firul epic al versurilor care vorbesc într-un stil “dureros de dulce” despre cât de repede trece timpul. Clipul surprinde, printre altele, scene cu un tânăr JerryCo şi prima lui dragoste, dar şi o confesiune reminiscentă a rapper-ului ajuns la maturitate, pe care o face în faţa celei mai dragi fiinţe din viaţa lui”, declară JerryCo.

Videoclipul “Aşa trec anii” este regizat de către OnX Media / GFS Production şi rememorează unele dintre cele mai frumoase etape din viaţa unui om, de la inocenţa copilăriei până la descoperirea iubirii adevărate. “Aşa trec anii” vorbeşte despre cât de repede trece timpul şi despre motto-ul unei vieţi de calitate: trebuie să adaugi viaţă anilor şi nu ani vieţii.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here