Jo a lansat, alături de Dorian Popa, videoclipul melodiei „Dragoste nebună“

Jo colaborează cu Dorian Popa pentru single-ul “Dragoste nebună”, compus de artistă alături de Boier Bibescu, Alex Cotoi, Nonis G și Adrian Țuțu, pentru care cei doi artiști au filmat un videoclip în regia lui Alex Ceaușu.

ioana anuta jo dorian popa dragoste nebuna videoclip

Energie și culoare, pasiunea născută din inocența primilor fiori și o dragoste nebună care ne face să uităm de tot și să nu ascultăm de nimeni sunt ingredientele clipului în care cei doi artiști joacă rolurile principale. Vulnerabili și zăpăciți, cei doi îndrăgostiți trăiesc intens fiecare moment al poveștii de iubire și trec peste toate piedicile din jurul lor.

“Dragoste nebuna” este primul videoclip filmat și lansat de frumoasa și talentata artistă, după ce în urmă cu doar câteva luni a colaborat cu Uddi pentru single-ul “Lasă-mă pe mine”.

„’Dragoste nebună’ este prima piesă la care am lucrat împreună cu frumoasa trupă boiereasca a lui Boier Bibescu, o piesă pozitivă, veselă și în care noi credem. Când am terminat piesa, ne-am dat seama că avem nevoie și de un băiat pe ea. Ne-am gândit la Dorian Popa, pentru că îl cunoșteam de mult timp. Știam că vom lucra frumos împreună, i-am propus, iar el a acceptat. Clipul este făcut de Alex Ceaușu, ne-am distrat rău de tot la filmări și am lucrat foarte bine împreună”, a spus Jo.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here